Websites maken is mijn passie.

A.  Aandacht
A.  Ambitie
F.  Flexibiliteit

Neem contact op

Websites maken is mijn passie.

A. Aandacht

A. Ambitie

F. Flexibiliteit

Neem contact op

Samen gaan we ervoor zorgen dat je zichtbaar gaat uitstralen waar jij voor staat.

We maken een website die helemaal past bij jou en jouw bedrijf waardoor jouw ideale klant zich direct aangesproken voelt, je automatisch meer leads binnenkrijgt en je meer omzet haalt!

Aanbod & Tarieven

Ik hanteer de volgende vaste prijzen:

Een complete website, voor een vaste prijs van €1247,-

Ik werk graag met het Divi thema. Een prachtig thema, waar je veel verschillende kanten mee op kunt.  Ik hanteer  een vaste prijs zodat jij en ik weten waar we aan toe zijn. Samen stemmen we af wat voor jou goed voelt en laten we jouw bedrijf uitstralen waar jij voor staat!  Ik maak alle tijd en aandacht voor jou vrij.

Divi thema inbegrepen bij afname .

Wil jij zelf Divi aanschaffen? Dat kan als je wilt via deze affiliatelink.

(voor jou maakt het geen verschil, maar als je mijn link gebruikt krijg ik een kleine commissie over jouw aankoop)

https://www.elegantthemes.com/affiliates/idevaffiliate.php?id=67629

Vullen van online academie

Jij weet als coach precies hoe je je aanbod naar e-learning wilt omzetten, weet hoe je de funnels wilt neerzetten en kunt dit allemaal zelf. Je hebt alleen totaal geen zin om de online academie te vullen. Ik neem dit graag voor je uit handen!

Let op, dit betreft dus puur het vullen van de online leeromgeving, maar daar gaat vaak veel tijd in zitten. Geef dit uit handen en je houdt zeeën van tijd over!

Hierin werk ik met een strippenkaart.

Wil je een keer sparren?

Ik vind het altijd leuk om vrijblijvend advies te geven, met welke vraag je ook worsteld. En al ik het niet weet, heb ik een enorm netwerk om me heen met specialistische kennis, zodat je altijd geholpen wordt!

  Onderhoud aan je website?

  Na afronding van de website kun je ervoor kiezen om de beveiliging uit handen te geven (regelmatig onderhoud, updaten, back-ups. De prijs hiervoor is € 167,- per jaar.

  Wil je daarnaast dingen af en toe aangepast hebben aan je website?
  Dit is mogelijk tegen een uurtarief van €50,-.
  Ik maak hierbij gebruik van een strippenkaart,
  die je van tevoren voor een x aantal uur kan inkopen.

  Prijzen zijn altijd excl. Btw.

  Wat mensen over mij zeggen...

  'Ze voelde precies aan wat ik wilde'

  "Het was eerst lastig om iemand te vinden die een betaalbare website kon maken voor een startende onderneming. Nadat ik AAF. Virtual Business Support tegen kwam in een oproep van mij was is blij verrast. Na een gesprek via Zoom had ik gelijk alle vertrouwen in haar. Ze heeft voor mij een hele mooie website gemaakt! Alles ging in overleg en ze voelde precies aan wat ik wilde. Niks was teveel als ik iets toch weer anders wilde. Al met al ben ik heel tevreden over het resultaat en de samenwerking. Aaf is een prettige persoonlijkheid om mee te werken. Ik zou haar iedereen aanraden!"

  Yvette van der Weide, Intuition & Balance

   

  'Gedrevenheid'

  "Ik voelde vooral gedrevenheid bij Aaf om er wat moois van te maken en volgens mij is dat een hele belangrijke eigenschap om ergens een succes van te maken.
  Het mooiste aan onze samenwerking vond ik het open en eerlijke contact met Aaf, we hebben elkaar nooit fysiek ontmoet terwijl ik het idee heb dat we elkaar gewoon kennen."

  Ingvild Kil, coach, Spiegelhart

  'Openheid & toewijding'

  "Ik ben ontzettend blij met mijn website, die Aafje voor mij heeft gemaakt! Het was heel prettig om met haar te werken en ze heeft alles met veel enthousiasme, openheid, toewijding en doorzettingsvermogen gedaan! Aafje is heel klantgericht en denkt graag met je mee.
  Ik beveel haar dan ook zeker aan. "

  Etoile du Long, Dayadance

  'Enthousiasme'

  "Aafje is heel enthousiast en klantgericht. Ze vraagt wat en hoe je het wil en gaat dan voor je aan de slag. Ze neemt alles uit je handen (rondom webdesign), wat je graag wil dat uit handen genomen wordt. En ze maakt vervolgens een mooie website. Ook hierin checkt ze steeds of we nog op de goede weg zijn, zodat je ook echt voelt dat het jou website wordt. Mooi, dank je Aaf! "

  Lindy Prins, Vroeg BegiN

  'Flexibel'

  "Jouw flexibiliteit is bewonderenswaardig, we zijn best veeleisend en daar ben je heel soepel mee omgegaan.
  Je bent super toegankelijk, flexibel, meedenkend en als klant staan we op nummer 1.
  Je gaat gewoon door tot er een oplossing is naar ieders tevredenheid."

  Karen Frank, coach, Spiegelhart