“Ontwikkeling is leven.”

A.  Aandacht
A.  Ambitie
F.  Flexibiliteit

Neem contact op

“Ontwikkeling is leven”

  A. Aandacht
A. Ambitie
F. Flexibiliteit

Neem contact op

Ik ben Aafje Barreveld

En ik wil coaches, trainers en inspirators helpen aan hun zichtbaarheid.

Mijn voornaamste motivatie is dat ik wil, dat JIJ resultaat gaat behalen door een heldere uitstraling neer te zetten. Toch zal ik een stukje over mezelf vertellen zodat je mij iets beter leert kennen, want waarom wil ik dat jij zichtbaar wordt en waar komt die motivatie vandaan?

Na jarenlang in een fabriek gestaan te hebben, en altijd het gevoel gehad dat ik meer in mij had, liep ik keihard tegen een muur op. Ik kwam mezelf enorm tegen en wist: het roer moet om. Maar hoe pak ik zoiets aan?

Ik ben een opleiding begonnen bij businesscoach Danielle Leuvering als virtueel assistent. Zij leidt mensen op tot echte sparringpartners, mensen die meedenken op gelijkwaardig niveau. Hierna ben ik begonnen met de opleiding Webdesign van Rosanne Raubun. Doordat ik in deze opleidingen de theorie meteen uitvoer in mijn eigen bedrijf en me er helemaal in verdiep, leer ik razendsnel en kan ik dit ook bij jouw bedrijf toepassen. Daarnaast blijf ik mezelf ontwikkelen, omdat dit ook de reden is dat ik voor mezelf begonnen ben. Ik sta voor kwaliteit. Dus je bent bij mij aan het goede adres! Op dit moment sta ik dan ook weer voor een keuze: Blijf ik virtueel assistent met als expertise webdesign?

Ik heb ervoor gekozen om echt als webdesigner door te gaan. Ik krijg hier enorm veel energie van. Daarom heb ik deze website opgezet. Ik maak mezelf zichtbaar door echt te gaan staan voor waar ik gelukkig van word.

En dit gun ik jou ook!

Enthousiaste, ondernemende groet,

aaf

Wat mensen over mij zeggen...

'Ze voelde precies aan wat ik wilde'

"Het was eerst lastig om iemand te vinden die een betaalbare website kon maken voor een startende onderneming. Nadat ik AAF. Virtual Business Support tegen kwam in een oproep van mij was is blij verrast. Na een gesprek via Zoom had ik gelijk alle vertrouwen in haar. Ze heeft voor mij een hele mooie website gemaakt! Alles ging in overleg en ze voelde precies aan wat ik wilde. Niks was teveel als ik iets toch weer anders wilde. Al met al ben ik heel tevreden over het resultaat en de samenwerking. Aaf is een prettige persoonlijkheid om mee te werken. Ik zou haar iedereen aanraden!"

Yvette van der Weide, Intuition & Balance

 

'Gedrevenheid'

"Ik voelde vooral gedrevenheid bij Aaf om er wat moois van te maken en volgens mij is dat een hele belangrijke eigenschap om ergens een succes van te maken.
Het mooiste aan onze samenwerking vond ik het open en eerlijke contact met Aaf, we hebben elkaar nooit fysiek ontmoet terwijl ik het idee heb dat we elkaar gewoon kennen."

Ingvild Kil, coach, Spiegelhart

'Openheid & toewijding'

"Ik ben ontzettend blij met mijn website, die Aafje voor mij heeft gemaakt! Het was heel prettig om met haar te werken en ze heeft alles met veel enthousiasme, openheid, toewijding en doorzettingsvermogen gedaan! Aafje is heel klantgericht en denkt graag met je mee.
Ik beveel haar dan ook zeker aan. "

Etoile du Long, Dayadance

'Enthousiasme'

"Aafje is heel enthousiast en klantgericht. Ze vraagt wat en hoe je het wil en gaat dan voor je aan de slag. Ze neemt alles uit je handen (rondom webdesign), wat je graag wil dat uit handen genomen wordt. En ze maakt vervolgens een mooie website. Ook hierin checkt ze steeds of we nog op de goede weg zijn, zodat je ook echt voelt dat het jou website wordt. Mooi, dank je Aaf! "

Lindy Prins, Vroeg BegiN

'Flexibel'

"Jouw flexibiliteit is bewonderenswaardig, we zijn best veeleisend en daar ben je heel soepel mee omgegaan.
Je bent super toegankelijk, flexibel, meedenkend en als klant staan we op nummer 1.
Je gaat gewoon door tot er een oplossing is naar ieders tevredenheid."

Karen Frank, coach, Spiegelhart